Tävlingsregler
Stäng
En jury från SIA Glass och dess samarbetspartner utser vinnarna bland de bidrag som har rätt svar på frågorna och den bästa motiveringen. Juryns beslut kan ej överklagas. Priserna kan inte bytas mot kontanter eller överlåtas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Genom att delta i tävlingen samtycker du till att SIA Glass publicerar ditt tävlingsbidrag och ditt namn i SIA Glass egna kanaler.
Ladda upp ett klipp med din bästa eller roligaste vinterupplevelse! Upplev vinterns härligaste äventyr i Branäs.

I samarbete med Branäs skidort har vi på SIA Glass den stora glädjen att presentera en tävling som passar familjen som älskar äventyr och skidåkning!
Hur ser din bästa eller roligaste vinterupplevelse ut? Samla ihop din familj och visa på ert egna vis! Ladda upp ett klipp i formuläret nedan, bara fantasin sätter gränserna! Vi väljer ut vinnarna bland de skönaste och mest kreativa klippen som skickas in! 


SÅ HÄR TÄVLAR DU:

1. Köp 2 st valfria SIA Glass-produkter*

2. Ladda upp ett klipp med din bästa eller roligaste vinterupplevelse. OBS! *Glasspaketen du har köpt ska ingå i klippet. Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in ditt tävlingsbidrag.


Tävlingen pågår v. 3-11 2017 med nya priser och vinnare varje vecka!


VINSTER:

I Branäs behöver du inte välja mellan bra skidåkning och barnvänlighet. Här finns både och!  Med 30 nedfarter, två sittliftar och en gondollift finns allt för den vane skidåkaren. Dessutom finns väl underhållna längdspår på totalt 28 kilometer. Perfekt för både nybörjare och vana skidmotionärer!  Välkommen till Sveriges bästa skidort för barnfamiljer - för hela sju år i rad! För mer info besök www.branas.se


1:a pris Skidweekend med boende, liftkort och hyra av skidutrustning för fyra personer i Ski Lodge i Branäs by. Priset gäller en långweekend (torsdag-söndag) vecka 2-5 och 12-14. (Resan till och från Branäs samt mat och dryck ingår inte i priset).  Värde ca 15 000 kr.


2:a-10:e pris Glasscheckar från SIA Glass, värde 300 kr


TÄVLINGSREGLER:

Juryn består av representanter från SIA Glass. De bästa bidragen tillsammans med bästa motivering enligt juryn vinner. Juryns beslut kan inte överklagas. Priserna kan inte bytas mot kontanter eller överlåtas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Genom att tävla godkänner du att materialet används i kommersiellt syfte och att SIA Glass publicerar ditt tävlingsbidrag och namn i SIA Glass egna marknadsföringskanaler.


Vinnarna meddelas personligen efter varje tävlingsvecka. Lycka till!


TÄVLA HÄR:
Ladda upp en film (max 50 MB) som beskriver din bästa eller roligaste vinterupplevelse

*OBS! Glasspaketen du köpt ska ingå i klippet.

Namn

Adress

Postnummer och ort

E-post

Telefonnummer

Jag godkänner att materialet jag skickar in kan komma att användas i kommersiellt syfte och att SIA Glass får publicera mitt
tävlingsbidrag i SIA Glass egna marknadsföringskanaler.