Jobba hos oss

Är du också intresserad av en spännande utmaning inom SIA Glass? Här hittar du information om lediga jobb och hur du skicka in din ansökan!

Från SIA Glass levererar vi den godaste gräddglassen och ljuvaste sorbeten till hela Sverige. Det lyckas vi med tack vare våra duktiga medarbetare. Vi som jobbar på SIA Glass har väldigt olika bakgrund, men vi kan alla enas om några grundpelare i våra gemensamma ansträngningar för att utveckla företaget och våra produkter: vikten av samarbete, kompetens, ödmjukhet och ett isande intresse för glass.


SIA Glass är ett familjeföretag beläget i Slöinge i mellersta Halland mitt emellan Falkenberg och Halmstad. Företaget tillhör Bertekoncernen som är Sveriges äldsta familjeägda företag. Systerföretaget Berte Qvarn började sin verksamhet redan före år 1569.

I dag ägs BERTEGRUPPEN AB, koncernens moderbolag, till 70 % av familjen Stenström och till 30 % av BETRETEBOS stiftelse. Denna stiftelse, har till syfte att värna om livsmedelsproduktion, jordbruk, djurhälsa och ekologi, instiftades 1996 av Brita och Olof Stenström. Stiftelsen delar bland annat, genom Kungliga Skogs- och Lantbruksakademien, ut BERTEBOS Pris för väl meriterad och banbrytande utvecklingsmetoder inom dessa områden.

1961 startade SIA Glass AB sin glasstillverkning och har idag ca 25 % av Sverigemarknaden på restauranger, storhushåll, glassbarer och kiosker. Marknadsandelen inom dagligvaruhandeln ligger på ca 18 % men är betydligt högre på det högklassiga gräddglass-segmentet. Vi är idag 160 anställda, omsätter drygt 410 Mkr och är klar 2:a på den svenska marknaden.

SIA Glass har en företagsfilosofi som Du inte hittar hos någon annan glasstillverkare i Sverige. Här framställs enbart glass av färsk grädde och råvaror från naturens eget skafferi. Våra produkter anses allmänt tillhöra marknadens bästa.


Lediga tjänster


Maskinoperatör
Har du tidigare erfarenhet av drift och process inom industri och älskar glass? Är du tekniskt intresserad, flexibel och tillgänglig omgående? Då skall du söka den här tjänsten.

Om tjänsten
Som maskinoperatör på SIA Glass  kommer Du att få delta i hela tillverkningsprocessen. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta kontroller och vid behov justeringar av processen/tillverkningen under drift. Du arbetar i ett team knutet till en produktionslinje men är även behjälplig i de andra produktionslinjerna med allt från uppstart till avslut samt förbereder nästa dags körning. Dina arbetsuppgifter kommer också vara att avhjälpa tekniska störningar som uppkommer. Vidare kommer du att var behjälplig vid ombyggnader i samband med produktbyte och delta i arbetet med att förbättra tillverkningsmetoderna

Din och Dina kollegers huvudsakliga målsättning och viktigaste arbetsuppgift blir att se till att processen/tillverkningen sker friktionsfritt.

Om dig
Vi söker Dig som har ett maskintekniskt intresse och/eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du kanske har en passion för att meka med bilar och vill använda ditt tekniska intresse i ditt yrke? Vi ser gärna att Du har datorvana och arbetat i en producerande verksamhet. Har Du dessutom erfarenhet av livsmedelsbranschen är det ett stort plus. Som person ska Du vara, ansvarstagande, flexibel och ha lätt för att arbeta tillsammans med andra i en grupp. 

Om anställningen
SIA Glass har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Intervjuer kommer att hållas i v.32.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Ansökan sker via Adecco.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sara Jankulov 035-2608521. Välkommen med din ansökan!