Skriv din egna kommentar
Lägg till kommentar
Avbryt
Namn: obligatoriskt
Epost: obligatoriskt (visas inte för andra)
Länk:
Kommentar:

Familjens favoritmix är här!

SIA Glass storsäljare finns nu i en mixad 15-pack. Äntligen! – Familjemix är familjens favoritmix med smaker som passar alla. Glassbåt, Sandwich, Kladdkaka, Isa och Hilda. För husfridens skull packade vi ner tre av varje sort så att de räcker till många, säger Stefan Carlsson. 

Älsklingsbåt
Alla tiders SIA Glass sjösattes för mer än 50 år sedan. – Glassbåten är vår absoluta storfavorit. Under 2016 såldes hela 
13.300.000 stycken. Det är helt otroligt många glassbåtar. Given i familjens favoritmix, såklart. Sandwich är en annan klassiker som alltid går hem. Gräddiga struten Kladdkaka är relativt ny i vårt sortiment, men har snabbt hamnat på topplistan. Även min egen, säger Stefan Carlsson.

Barnens favoriter 
Söta, strössliga Hilda är härligt gräddig jordgubbsglass. Livet på en pinne, om du frågar barnen. – Eller varför inte morfar? Den nya Familjemixen har 15 glassar i varje paket så att det räcker till alla och med smaker för hela familjen. Gräddigt, lent och gott, men också fritt från laktos och mjölkprotein för de som önskar - i den friska och färgsprakande saftisen Isa. 

SIA Glass nya Familjemix landar i butikernas frysdiskar i mitten av september.


170903 - Familjens favoritmix är här.pdf

Kommentarer

Skriv egen kommentar