Skriv din egna kommentar
Lägg till kommentar
Avbryt
Namn: obligatoriskt
Epost: obligatoriskt (visas inte för andra)
Länk:
Kommentar:

SIA Glass nya kommunikation premieras

Om en dryg månad utses vinnarna i Svenska Designpriset för 11:e året i rad. SIA Glass har blivit nominerade i två kategorier; Bildkommunikation - foto samt bildkommunikation - rörlig bild/video, tillsammans med reklambyrån Lundberg&Co.

Bildkommunikation - rörlig bild/film
Reklamfilmerna som visas på TV4’s analoga och digitala kanaler har banat väg för det renodlade manér som SIA Glass numera utgår ifrån i all sin kommunikation. - Vi har medvetet valt att låta glassen spela huvudrollen och ramat in filmerna i vitt som är starkt förknippat med varumärket genom våra förpackningar, säger Stefan Carlsson - marknadschef och vice VD på SIA Glass. Samtidigt har vi vävt in humoristiska budskap kring vardagliga situationer som är värda att fira - stunder när livet leker. 

Bildkommunikation foto
Företagets inspirationsbilder är skapade i enlighet med vårt rörliga material. Vitt, elegant - med glassen i fokus. Smakerna kommuniceras med hjälp av humoristiska detaljer som lämnar en del åt fantasin. 

Tack vare ett nära samarbete med med Niklas Brodd - Creative director på Lundberg&Co samt fotografen Lasse Åkerström, har vi hittat en personlig stil och känsla som vi är väldigt stolta över, menar Stefan. 

Om det blir något pris utav dessa två nomineringar återstå att se. Den 19:e oktober avgörs tävlingen på Rondo i Göteborg. 

Röstningen är öppen från och med 11:e september via: http://www.designpriset.se/170912 - SIA Glass kommunikation premieras.pdf

Kommentarer

Skriv egen kommentar