Pressreleaser

Vill du vara först med att få nyheter från oss? 

Följ oss på MyNewsdesk!
29September
Den 4 november utses Årets Marknadsförare i Halland vid en gala för näringslivet som arrangeras av Marknadsföreningen i Halland. Kriterierna för en nominering är nytänkande i marknadsföringsarbetet och en långsiktig uttalad strategi som ska ge ett bestående positivt resultat. Tre företag är nominerade för 2016. – SIA Glass är givetvis väldigt stolta över nomineringen och känslan är helt klart att livet leker. Det är värt en extra kula äkta gräddglass i eftermiddag, säger Stefan Carlsson som är marknadschef och vice VD vid SIA Glass.
26September
Svenska konsumenter köper nu mest ekologiskt i hela världen*. SIA Glass märker av efterfrågan och ökade försäljningen med 20 procent på sitt ekologiska sortiment under första halvåret och har nu en marknadsandel på 85 procent. – Glass är ett hantverk med mycket känsla och kunskap. Vi utvecklar och tar fram nya spännande smaker inom vårt ekologiska sortiment, som tidigare inte var möjliga att producera. Samarbetet med våra leverantörer är mycket viktigt, säger Rolf Frid som är VD för SIA Glass.
22Augusti
SIA Glass, som har en tillväxt på 11 procent hittills i år, fortsätter på offensiven och ger nu marknadschefen Stefan Carlsson utökat ansvar som vice VD. – Stefans kompetens och utökade ansvar ska bidra till utveckling av SIA Glass med hela perspektivet på marknad, försäljning, kunder och lönsamhet, säger Per Stenström som är styrelseordförande i SIA Glass. 
31Maj
Båda företagen önskar ökat fokus på det egna varumärket:
27April
Bokslut för SIA Glass i halländska SlöingeFamiljeföretaget investerade 75 miljoner i en ny produktionslinje för båtar, strutar, pinnar och sandwich. Samma höst fick tjugo personer nytt jobb på glassfabriken för att möta efterfrågan. Nu presenteras bokslut för 2015. – Siffrorna visar 12 procent tillväxt med bibehållen lönsamhet. Under perioden har vi investerat i framtiden, det vill säga i svensk gräddglass med naturliga råvaror, med en ny produktionslinje. Jag är mycket nöjd och kan konstatera att 2015 är ett av de bättre åren för SIA Glass, säger Rolf Frid - VD.
13April
Under våren har SIA Glass hälsat på hemma hos landets största SIA Glass-entusiaster för att bjuda på glass,prata om glass och njuta av stunder ”när livet leker”. Mötena har förevigats på film och porträtten lanseras i en ny serie via företagets webbsida och sociala mediekanaler framöver.
24Mars
WALNUT, LEMONCURD, WHISKY, PISTACIA, VANILLA OCH CHOCOLATE är premiumglass i lyxförpackning. Nu finns de läckra, svarta, ovala SIA Glass-förpackningarna i välsorterade butiker. – Det finns vanlig glass och så finns det SIA Glass. Och så finns det dessertglass för speciella tillfällen när livet leker, säger Stefan Carlsson som är marknadschef på SIA Glass.
8Mars
Säsongens härliga smaker från SIA Glass lanseras alldeles snart i butik. JordgubbVanilj, Vit Choklad, Laktosfri Mintkola och trendig Röd Grape. – En klassiker som smakar solig svensk sommar, en fluffig med krisp, en krämig gräddglass fri från laktos och en riktigt pigg sorbet. Säsongens fyra nyheter är efterlängtade. Två av smakerna blev fjolårets storsäljare i glassbarerna och gör nu storstilad entré i butik, säger Rolf Frid som är VD på SIA Glass. 
26Februari
Igår ägde den officiella invigningen av SIA Glass nya fabrikslokal rum i Slöinge, Halland där landshövding Lena Sommestad stod till tjänst och klippte band tillsammans med ägare och grundare Per Stenström. Utbyggnaden startade för ett drygt år sedan och stod klart strax innan jul. Sedan dess har den nya maskinens kapacitet testats och tekniken finslipats för att produkterna ska hålla högsta möjliga kvalitet. Nu är produktionen i full gång och vi är redo för vårens intåg och stundande glassäsong, säger Rolf Frid, VD.
Sida: < 1 2 3 4 5 >

Arkiv

Visa äldre arkiv