Pressreleaser

Vill du vara först med att få nyheter från oss? 

Följ oss på MyNewsdesk!
10Mars
SIA Glass fortsätter vårens lanseringar med att presentera en innovation i landets frysdiskar – en svensk Frozen Yoghurt. En härligt fräsch och ljuvligt god, svensk yoghurt smaksatt med bär och frukt som dessutom är fettfri och kalorisnål.
24Februari
SIA Glass presenterar nu stolt de nya glassarna som gör entré på årets glasskarta! Lakrits, Juni och Caramel MACADAMIA är tre glada gräddglassar som får oss alla att längta till den svenska sommaren. Med en festlig blandning av barnslig glädje och lyxig njutning gör SIA Glass årets glasskarta komplett.
12Februari
Återigen väljer glassmejeriet från Slöinge i Halland att rada upp en hel glassdisk full med nyheter. Nykomlingarna består av en kombination av produkt- och smakinnovationer samt efterfrågade smaker. SIA Glass, som gjort sig kända för sitt höga lanseringstempo, förstklassiga råvaror samt svenskproducerad gräddglass, introducerar i år hela åtta smakrika nyheter för glassbarer.
10Oktober
Hösten blir roligare än vanligt – åtminstone för glassälskare med barnasinnet kvar. Nu lanserar nämligen SIA Glass fyra glada glassnyheter. Nöt Crème-struten kommer i flerpack, glassbarsfavoriten SaltKaramell flyttar in i butik, julfavoriten Pepparkaka gör efterlängtad comeback och så nykomlingen ChokladMarshmallow, som inte lär göra någon chokladälskare besviken.
22Maj
Efter provsmakning med efterföljande lunch på hyllade restaurang Gastrologik i Stockholm, som för övrigt nyligen förärades med en stjärna i Guide Michelin, lanserar nu SIA Glass fyra nya smaker i dagligvaruhandeln. Smakerna i denna lanseringsomgång är riktigt vuxna för att belöna de trognaste fansen.
7Maj
Glassbaren Smultronstället i Söderköping kan vara Sveriges mest berömda glassbar. Nyligen inledde den från tv berömda turistattraktionen ett samarbete med SIA Glass.– Det är tryggt för oss med en leverantör som SIA Glass, de vågar ligga i framkant med produktutveckling, säger Anders Lindskog, ägare av Smultronstället.
4Mars
Trenden är tydlig, i år ska glassen smaka godis. När SIA Glass lanserar årets nyheter för hushållsglass heter nyheterna Skumbanan (0.5 liter) och Godis (1.5 liter) – klassiska godissmaker i ny glassig skepnad. Ny är också havrebaserade Oatly Chokladglass, en vegetabilisk glass för chokladälskare.
Sida: < 1 2 3 4 5

Arkiv

Visa äldre arkiv