Försäljningsuppdrag

Berte Qvarn

När den första mjölsäcken lämnade Berte Qvarn i hallänska Slöinge år 1569 var det förmågan att tillvarata Suseåns energi som gjorde det möjligt att börja förädla den förstklassiga spannmål som odlades i trakten. Mjölet i dagens påsar är malt enligt samma principer - på samma plats, med kraft från samma vatten och av samma familj.


Det är med kärlek till arvet och genuin omsorg om kvalitet och miljö som den 14:e generationen av familjen Stenström nu driver vad som dels är hjärtat i Sveriges äldska familjeföretag, och dels en av landets modernaste kvarnar. Berte Qvarn driver kvarnen enligt fullkornsprincipen. Skinande rent på insidan och med skalet omsorgsfullt bevarat.


Sedan februari 2011 har SIA Glass försäljningsuppdraget av Berte Qvarns produkter inom den svenska dagligvaru- och servicehandeln.

Berte Qvarns hemsida


Oatly

Oatlys glassar är gjorda av havre istället för grädde. Alla Oatlys produkter är mjölk- och sojafria och är helt vegetabiliska.

Under 2001 lanserade SIA Glass AB i samarbete med Oatly AB en helt ny glassdessert, Oatly i 0,5-liters burkar. Den är tillverkad av havremjölk och vegetabiliskt fett och är ett mycket gott alternativ till alla mjölk- och sojaallergiker som inte kan äta vanlig glass.