Samarbetspartners

Astrid Lindgrens Värld

SIA Glass och Astrid Lindgrens Värld är två familjeföretag med stark förankring i det
lokala och med en genuin svensk historia. 

SIA Glass är sedan 2011 officiell partner till Astrid Lindgrens Värld. Det innebär att
SIA Glass är ensam leverantör av glass till den populära sagovärlden i Vimmerby. 
Att samarbeta med arvtagarna till Astrid Lindgren, barnens favorit, känns både hedersamt och naturligt för SIA Glass.


Astrid Lindgrens Världs hemsida


Signerat Halland

 SIA Glass är medlem av Signerat Halland, en grupp små och medelstora livsmedelsproducenter i Halland. Vårt gemensamma mål är att främja halländsk matproduktion och att göra det lättare för kunder och konsumenter att veta vilka varor som har halländskt ursprung. 

Vi finns i hela regionen, nerifrån Laholm upp till Kungsbacka och känner stor stolthet över att finnas i Halland. Här finns ett rikt skafferi med råvaror från hav, åar, bördig åkermark, ängar och djupa skogar. Tillsammans med såväl genuina halländska traditioner som nya och spännande matidéer, har vi utmärkta förutsättningar för en god livsmedelsproduktion. Allt med en unik smak av Halland!


The International Ice Cream Consortium

SIA Glass är medlem i The Ice Cream Consortium, en internationell sammanslutning av oberoende glasstillverkare där alla 
medlemmar är marknadsledande eller av betydande storlek på sina marknader.

Syftet med sammanslutningen är att dela information mellan varandra i syfte att stärka den enskilde medlemmens verksamhet inom viktiga områden som marknadsföring , teknisk forskning, utveckling och upphandling

The International Ice Cream Consortium hemsida


O-RINGEN

O-Ringen är Sveriges största idrottsäventyr och världens största orienteringsfest som avgörs varje år i juli, på nya platser år efter år. O-Ringen är en mötesplats för runt 15.000 - 20.000 orienterare från hela världen, då ett 40-tal nationer brukar vara representerade. 

O-Ringen är i mångt och mycket en stor familjefest där alla i familjen kan delta efter sina förutsättningar. Barn, ungdomar och föräldrar träffar gamla kompisar och skaffar nya bekantskaper. SIA Glass är huvudsponsor till detta event och ser till att det finns svensk gräddglass för alla på plats!