Tävlingsregler
Stäng
En jury från SIA Glass och dess samarbetspartner utser vinnarna bland de bidrag som har rätt svar på frågorna och den bästa motiveringen. Juryns beslut kan ej överklagas. Priserna kan inte bytas mot kontanter eller överlåtas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Genom att delta i tävlingen samtycker du till att SIA Glass publicerar ditt tävlingsbidrag och ditt namn i SIA Glass egna kanaler.
Är du mellan 15-25 år? Vill du träffa ungdomar från hela världen? Då har du chansen att vara med om ditt livs äventyr!

I sommar är det dags för världens största havskappsegling - The Tall Ships Races - och du kan vara en del av besättningen! Fartygen ska ut på en tio dagars seglingstävling (3 juli – 13 juli) med start i Halmstad och målgång i Kotka, Finland. Tillsammans med ungdomar från hela världen lär du dig segla och träffar vänner för livet! Vi på SIA Glass har en traineeplats som väntar på dig som är utåtriktad, entusiastisk och tycker om när livet leker! Vi kommer följa dig  med filmkameran i högsta hugg  längs resans gång när du berättar för omvärlden om dina äventyr. 


Motivera varför du vill vara med!

Känns detta som något för dig? Ladda upp ett filmklipp där du berättar om dig själv och varför just du vill vara trainee under Tall Ship Races 2017!


Detta ingår i traineepaketet:

Medverkan som trainee under The Tall Ships Races 3-13 juli 2017 inkl. boende och mat under perioden. (Värde 16 000 kr)

Medverkan på kickoff med samtliga Halmstadbaserade trainees den 4:e maj.

Resa från din hemort till och från Halmstad ingår vid båda tillfällen.


ANSÖKNINGSREGLER:

Juryn består av representanter från SIA Glass. Den sökande som vi tycker passar bäst för uppdraget, blir SIA Glass trainee under The Tall Ships Races 2017. Juryns beslut kan inte överklagas. Platsen kan inte bytas mot kontanter eller överlåtas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Genom att ansöka godkänner du att materialet används i kommersiellt syfte och att SIA Glass publicerar ditt bidrag och namn i SIA Glass egna marknadsföringskanaler.


Sista ansökningsdatum är 2 april 2017. Den som väljs ut som trainee kontaktas personligen i början av april 2017.


Ansök här!
Ladda upp en film (max 15 MB) där du motiverar varför just du ska bli vår trainee under The Tall Ships Races 2017.


Namn

Adress

Postnummer och ort

E-post

Telefonnummer
Födelseår

Jag kan simma minst 200 meter

Jag kan förstå och göra mig förstådd på engelska

Jag godkänner att materialet jag skickar in kan komma att användas i kommersiellt syfte och att SIA Glass får publicera mitt
tävlingsbidrag i SIA Glass egna marknadsföringskanaler.

Jag är under 18 år och har målsmans godkännande för deltagande som trainee i The Tall Ships Races 2017