IMG_7031.jpg

Jobba hos oss

Är du också intresserad av en spännande utmaning inom SIA Glass? Här hittar du information om lediga jobb och hur du skicka in din ansökan!

Från SIA Glass levererar vi den godaste gräddglassen och ljuvaste sorbeten till hela Sverige. Det lyckas vi med tack vare våra duktiga medarbetare. Vi som jobbar på SIA Glass har väldigt olika bakgrund, men vi kan alla enas om några grundpelare i våra gemensamma ansträngningar för att utveckla företaget och våra produkter: vikten av samarbete, kompetens, ödmjukhet och ett isande intresse för glass.

SIA Glass är ett familjeföretag beläget i Slöinge i mellersta Halland mitt emellan Falkenberg och Halmstad. Företaget tillhör Bertekoncernen som är Sveriges äldsta familjeägda företag. Systerföretaget Berte Qvarn började sin verksamhet redan före år 1569.

I dag ägs BERTEGRUPPEN AB, koncernens moderbolag, till 70% av familjen Stenström och till 30% av BETRETEBOS stiftelse. Denna stiftelse, har till syfte att värna om livsmedelsproduktion, jordbruk, djurhälsa och ekologi, instiftades 1996 av Brita och Olof Stenström. Stiftelsen delar bland annat, genom Kungliga Skogs- och Lantbruksakademien, ut BERTEBOS Pris för väl meriterad och banbrytande utvecklingsmetoder inom dessa områden.

1961 startade SIA Glass AB sin glasstillverkning och har idag ca 25 % av Sverigemarknaden på restauranger, storhushåll, glassbarer och kiosker. Marknadsandelen inom dagligvaruhandeln ligger på ca 20 % men är betydligt högre på det högklassiga gräddglassegmentet. Vi är idag ca 150 anställda, omsätter drygt 457 Mkr och är klar 2:a på den svenska marknaden.

SIA Glass har en företagsfilosofi som Du inte hittar hos någon annan glasstillverkare i Sverige. Här framställs enbart glass av färsk grädde och råvaror från naturens eget skafferi. Våra produkter anses allmänt tillhöra marknadens bästa.

Lediga tjänster

Key Account Manager

SIA Glass i Slöinge söker en erfaren och driven KAM med ansvarsområde mot Servicehandeln. Har du ett stort affärssinne och erfarenhet av förhandling? Är du duktig på att driva försäljning och skapa goda kundrelationer? Är du självgående, ansvarstagande och lösningsorienterad? Kanske är då detta rätt tjänst för dig!

Om tjänsten
Som KAM SVH på SIA Glass ansvarar du för att driva och utveckla SIA Glass försäljning och lönsamhet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att aktivt utveckla samarbetet med kunderna inom ditt ansvarsområde mot Servicehandeln, Export och Private Label. Du har budget- och resultatansvar för dina kunder och du strävar ständigt mot att stärka och utveckla kundrelationen på både operativ och strategisk nivå. Arbetsuppgifter innefattar även att säkerhetsställa listning av sortiment och aktiviteter av SIA Glass produkter samt att målsätta årsvolymer tillsammans med kunden. Du kommer även att delta vid mässor.
I din roll som KAM säkerställer du att säljkåren har rätt förutsättningar för bearbetning av kundens lokalkontor samt förse säljkåren med färdiga lösningar och presentationer. Du arbetar tätt tillsammans med säljkåren, men har inget personalansvar.

I din roll som KAM är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att:

- driva och utveckla SIA Glass försäljning och lönsamhet
- utveckla samarbetet med kunderna inom ditt ansvarsområde
- säkerhetsställa listning av sortiment
- delta på mässor och konferenser
- åka på sambesök med säljare
- att vara en god förbild och en ambassadör för SIA Glass

Tjänsten är placerad på kontoret i Slöinge. Körkort är ett krav så tjänsten innebär resor och någon övernattning/månad. 

Om dig
Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet av försäljning, gärna med erfarenhet inom Foodservice och med en god förståelse för hur marknaden fungerar. Som person är du självgående, van att fatta egna beslut och har ett stort självförtroende. Du trivs i ett bolag med högt i tak där du har möjlighet att vara med och påverka. Du ser dig själv lyckas i en roll som ställer höga krav på din förmåga att övertyga och förhandla. Din analytiska förmåga och din ekonomiska kunskap ger dig god förståelse för affärer och för vad som driver lönsamhet och tillväxt.

Viktigt för tjänsten är:
- erfarenhet av försäljning, förhandling och kundutveckling
- att du är självgående, ansvarstagande och har ett stort eget driv
- att du har hög social kompetens och hittar lösningar för alla utmaningar

Det är meriterande om du har erfarenhet kring att arbeta med Foodservice. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ansökan
Tjänsten tillsätts omgående eller enligt överenskommelse. Rekryteringsarbetet sker löpande.

SIA Glass har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Ansök här.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Hanna Bonli på 0736 84 77 73

 

Följ oss på sociala medier:

Instagram Facebook Youtube