IMG_7031.jpg

Jobba hos oss

Är du också intresserad av en spännande utmaning inom SIA Glass? Här hittar du information om lediga jobb och hur du skicka in din ansökan!

Från SIA Glass levererar vi den godaste gräddglassen och ljuvaste sorbeten till hela Sverige. Det lyckas vi med tack vare våra duktiga medarbetare. Vi som jobbar på SIA Glass har väldigt olika bakgrund, men vi kan alla enas om några grundpelare i våra gemensamma ansträngningar för att utveckla företaget och våra produkter: vikten av samarbete, kompetens, ödmjukhet och ett isande intresse för glass.

SIA Glass är ett familjeföretag beläget i Slöinge i mellersta Halland mitt emellan Falkenberg och Halmstad. Företaget tillhör Bertekoncernen som är Sveriges äldsta familjeägda företag. Systerföretaget Berte Qvarn började sin verksamhet redan före år 1569.

I dag ägs BERTEGRUPPEN AB, koncernens moderbolag, till 70% av familjen Stenström och till 30% av BETRETEBOS stiftelse. Denna stiftelse, har till syfte att värna om livsmedelsproduktion, jordbruk, djurhälsa och ekologi, instiftades 1996 av Brita och Olof Stenström. Stiftelsen delar bland annat, genom Kungliga Skogs- och Lantbruksakademien, ut BERTEBOS Pris för väl meriterad och banbrytande utvecklingsmetoder inom dessa områden.

1961 startade SIA Glass AB sin glasstillverkning och har idag 20% marknadsandelar.  Vi är idag ca 150 anställda, omsätter drygt 488 Mkr och är klar 2:a på den svenska marknaden.

SIA Glass har en företagsfilosofi som Du inte hittar hos någon annan glasstillverkare i Sverige. Här framställs enbart glass av färsk grädde och råvaror från naturens eget skafferi. Våra produkter anses allmänt tillhöra marknadens bästa.

Lediga tjänster

Produktchef/Tradechef DVH

Om tjänsten
I rollen som Produktchef/Tradechef DVH ansvarar du för att utveckla arbetet inom categori och space för SIA Glass. Du arbetar med att analysera och mäta marknadsandelar vilket är grunden till ditt arbete och de insatserna du gör. Du utvärderar statistik, gör analyser och vidarebefordrar detta till rätt avdelningar i organisationen.

Du arbetar nära produktutvecklarna och säljarna på olika nivåer. Bland annat ser du till att års- och nyhetspresentationer till KAM och Försäljning är uppdaterade och inspirerande. Du producerar och ansvarar för DVH marknadsmaterial på konferenser och mässor, vilka du också deltar på. I din roll medverkar du även vid nyhetspresentationer hos grossister och större kunder. Du har främst interna kontakter, men även externa, ex. med reklambyråer.

För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter som kan bli aktuella redan under hösten 2019, vilket kan innebära en högre befattning och större ansvar.

Om dig
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning samt några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du har mycket goda kunskaper i Excel och Powerpoint. Det är meriterande om du har erfarenhet av analysverktyget Nielsen eller något likvärdigt.

För att lyckas i rollen behöver du vara analytisk i kombination med att du är ansvarstagande och systematisk. Vidare ser vi att du är en driven person som bidrar till arbetsglädje och bra stämning i arbetsgruppen. Du värnar om tydlig kommunikation och förstår vikten av att arbeta tillsammans för att uppnå bästa möjliga resultat.

Viktigt för tjänsten:

Om ansökan
Rekryteringen sköts av Adecco. Ansök här. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Rekryteringsarbetet sker löpande.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på Adecco: Hanna Bonli på telefon 0736-84 77 73.

Säljare till Servicehandeln inom delar av Västra Götaland, Småland och Halland 

Arbetet innebär kontakter med servicehandelsgrossister, glasskiosker och servicebutiker inom området. Vi är i dag väl representerade på marknaden men det finns ändå potential. Våra produkter anses tillhöra marknadens mest innovativa och kvalitativa.

För att lyckas i det här jobbet förutsätter vi att Du:

Du som har erfarenhet av försäljning i allmänhet och då helst inom Servicehandeln/Foodservice samt brinner för nya utmaningar i vårt trivsamma familjeföretag, är välkommen med din ansökan.

Upplysningar om tjänsten lämnas av RFC Urban Mattelin på urban.m@siaglass.se Dit skickar Du även Din ansökan senast 21/10.

Tekniker

Arbetet består i att, tillsammans med övriga tekniker i teamet, planera, genomföra och följa upp förebyggande och avhjälpande underhåll. Arbetet är förlagt till 3-skift under måndag till fredag. Heltid.

Arbetet kräver att sökande ska:

Vi ser gärna att sökande:

Upplysningar om tjänsten lämnas av Torbjörn Österby, Verkstads- och Fastighetschef, på telefon 0346-71 51 30 eller torbjorn@siaglass.se 

Följ oss på sociala medier:

Instagram Facebook Youtube