IMG_7031.jpg

Jobba hos oss

Är du också intresserad av en spännande utmaning inom SIA Glass? Här hittar du information om lediga jobb och hur du skicka in din ansökan!

Från SIA Glass levererar vi den godaste gräddglassen och ljuvaste sorbeten till hela Sverige. Det lyckas vi med tack vare våra duktiga medarbetare. Vi som jobbar på SIA Glass har väldigt olika bakgrund, men vi kan alla enas om några grundpelare i våra gemensamma ansträngningar för att utveckla företaget och våra produkter: vikten av samarbete, kompetens, ödmjukhet och ett isande intresse för glass.

SIA Glass är ett familjeföretag beläget i Slöinge i mellersta Halland mitt emellan Falkenberg och Halmstad. Företaget tillhör Bertekoncernen som är Sveriges äldsta familjeägda företag. Systerföretaget Berte Qvarn började sin verksamhet redan före år 1569.

I dag ägs BERTEGRUPPEN AB, koncernens moderbolag, till 70% av familjen Stenström och till 30% av BETRTEBOS stiftelse. Denna stiftelse, har till syfte att värna om livsmedelsproduktion, jordbruk, djurhälsa och ekologi, instiftades 1996 av Brita och Olof Stenström. Stiftelsen delar bland annat, genom Kungliga Skogs- och Lantbruksakademien, ut BERTEBOS Pris för väl meriterad och banbrytande utvecklingsmetoder inom dessa områden.

1961 startade SIA Glass AB sin glasstillverkning och har idag 20% marknadsandelar.  Vi är idag ca 150 anställda, omsätter drygt 488 Mkr och är klar 2:a på den svenska marknaden.

SIA Glass har en företagsfilosofi som Du inte hittar hos någon annan glasstillverkare i Sverige. Här framställs enbart glass av färsk grädde och råvaror från naturens eget skafferi. Våra produkter anses allmänt tillhöra marknadens bästa.

Lediga tjänster

Säljare till Servicehandeln inom delar av Västra Götaland, Småland och Halland 

Arbetet innebär kontakter med servicehandelsgrossister, glasskiosker och servicebutiker inom området. Vi är i dag väl representerade på marknaden men det finns ändå potential. Våra produkter anses tillhöra marknadens mest innovativa och kvalitativa.

För att lyckas i det här jobbet förutsätter vi att Du:

 • Tycker om att träffa nya människor där din sociala kompetens får vara en av dina starkaste egenskaper
 • Är resultat-och serviceinriktad
 • Trivs med och kan hantera eget ansvar
 • Har datavana, främst i Officepaketet
 • Har B-körkort
 • Är stresstålig, flexibel och vill utvecklas
 • Vågar att prata inför grupp 
 • Visar passion för produkterna
 • Har goda matematiska kunskaper
 • Vill bli SIA Glass bästa säljare
 • Gärna bor i Boråstrakten

Du som har erfarenhet av försäljning i allmänhet och då helst inom Servicehandeln/Foodservice samt brinner för nya utmaningar i vårt trivsamma familjeföretag, är välkommen med din ansökan.

Upplysningar om tjänsten lämnas av RFC Urban Mattelin på urban.m@siaglass.se Dit skickar Du även Din ansökan.

Tekniker

Arbetet består i att, tillsammans med övriga tekniker i teamet, planera, genomföra och följa upp förebyggande och avhjälpande underhåll. Arbetet är förlagt till 3-skift under måndag till fredag. Heltid.

Arbetet kräver att sökande ska:

Vi ser gärna att sökande:

Upplysningar om tjänsten lämnas av Torbjörn Österby, Verkstads- och Fastighetschef, på telefon 0346-71 51 30 eller torbjorn@siaglass.se 

Följ oss på sociala medier:

Instagram Facebook Youtube