IMG_7031.jpg

Jobba hos oss

Är du också intresserad av en spännande utmaning inom SIA Glass? Här hittar du information om lediga jobb och hur du skicka in din ansökan!

Från SIA Glass levererar vi den godaste gräddglassen och ljuvaste sorbeten till hela Sverige. Det lyckas vi med tack vare våra duktiga medarbetare. Vi som jobbar på SIA Glass har väldigt olika bakgrund, men vi kan alla enas om några grundpelare i våra gemensamma ansträngningar för att utveckla företaget och våra produkter: vikten av samarbete, kompetens, ödmjukhet och ett isande intresse för glass.

SIA Glass är ett familjeföretag beläget i Slöinge i mellersta Halland mitt emellan Falkenberg och Halmstad. Företaget tillhör Bertekoncernen som är Sveriges äldsta familjeägda företag. Systerföretaget Berte Qvarn började sin verksamhet redan före år 1569.

I dag ägs BERTEGRUPPEN AB, koncernens moderbolag, till 70% av familjen Stenström och till 30% av BETRTEBOS stiftelse. Denna stiftelse, har till syfte att värna om livsmedelsproduktion, jordbruk, djurhälsa och ekologi, instiftades 1996 av Brita och Olof Stenström. Stiftelsen delar bland annat, genom Kungliga Skogs- och Lantbruksakademien, ut BERTEBOS Pris för väl meriterad och banbrytande utvecklingsmetoder inom dessa områden.

1961 startade SIA Glass AB sin glasstillverkning och har idag 20% marknadsandelar.  Vi är idag ca 150 anställda, omsätter drygt 488 Mkr och är klar 2:a på den svenska marknaden.

SIA Glass har en företagsfilosofi som Du inte hittar hos någon annan glasstillverkare i Sverige. Här framställs enbart glass av färsk grädde och råvaror från naturens eget skafferi. Våra produkter anses allmänt tillhöra marknadens bästa.

Lediga tjänster

KAM för DVH

Om tjänsten 
Som KAM DVH ansvarar du för att driva och utveckla SIA Glass försäljning och lönsamhet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att aktivt utveckla samarbetet med kunderna inom ditt ansvarsområde; dagligvaruhandeln. Du har budget- samt resultatansvar och strävar ständigt mot att stärka och utveckla kundrelationen på både operativ och strategisk nivå. Arbetsuppgifter innefattar även att säkerhetsställa listning av sortiment samt att målsätta årsvolymer tillsammans med kunden.

I din roll som KAM säkerställer du att säljkåren har rätt förutsättningar för bearbetning av kundens enheter samt förser säljarna med färdiga lösningar och presentationer. Du arbetar tätt tillsammans med säljkåren, men har inget personalansvar. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:

Om dig 
Vi söker dig som har erfarenhet av KAM arbete, försäljning och som har god förståelse för hur marknaden fungerar. Utbildning från högskola eller motsvarande erfarenhet är önskvärt. Du känner igen dig som en självgående person som är van att fatta egna beslut och som har ett gott självförtroende. 

Du ser dig själv lyckas i en roll som ställer höga krav på din förmåga att övertyga och förhandla. Din analytiska förmåga och din ekonomiska kunskap ger dig god förståelse för affärer och för vad som driver lönsamhet och tillväxt. Det är viktigt att du är en teamplayer som samarbetar med såväl teamet som med övriga avdelningar så som marknad, logistik och ekonomi.


Viktigt för tjänsten är:

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ansökan 
SIA Glass har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco, frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco: Hanna Bonli på 0736 84 77 73. Tjänsten söker du via Adecco här.

Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Rekryteringsarbetet sker löpande. 

Följ oss på sociala medier:

Instagram Facebook Youtube