Glassfest hela sommaren_bild.jpg

Glassfest hela sommaren!

Maxa sommaren med glass! Nu har du möjlighet att vara med i SIA Glass sommartävling och vinna glass till festen, familjen eller kanske bara till dig själv! 

Så här tävlar du

1. Köp 2 st valfria SIA Glass produkter
2. Registrera EAN-koderna i fälten nedan 
3. Beskriv hur du firar med SIA Glass i sommar

Ditt bidrag är endast med den veckan det skickas in. Du får gärna vara med och tävla flera veckor, men du kan bara vinna vid ett tillfälle. 

Nya vinster varje vecka 23-35

1:a-3:e pris
Glasscheckar från SIA Glass, värde 300 kr

Vinnarna kontaktas senast 2018-09-10 via post. Vinnarlista presenteras på siaglass.se när tävlingen är avslutad.

Lycka till!

 

Sifferkoden hittar du nedanför streckkoden på förpackningen.

Sifferkoden hittar du nedanför streckkoden på förpackningen.

Motivera med max 20 ord

Tävlingsregler

Tävlingen pågår fr.o.m. 2018-06-04 t.o.m. 2018-09-02.
Tävlingen anordnas av SIA Glass AB. En jury på SIA Glass AB utser vinnaren utifrån bästa motivering. Du får gärna vara med och tävla flera veckor, men du kan bara vinna vid ett tillfälle. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinnarna kontaktas via post. Anställda på SIA Glass AB får ej delta i tävlingen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning. 

Personuppgifter

Genom att kryssa i rutan ovan samtycker du till att de uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. Personuppgifterna sparas endast så länge det behövs för att administrera tävlingen, max 1 år från tävlingens avslut.

I samband med publicering av vinnare av tävlingen kommer personuppgifter som namn, efternamn och ort att publiceras på www.siaglass.se/sv/tavlingar-kampanjer/vinnare

För frågor som gäller kampanjen eller hanteringen av personuppgifter är du välkommen att maila oss på kampanj@siaglass.se. Du äger rätt att begära tillgång till och rättelse eller radering av personuppgifter och begränsning av desamma.

Följ oss på sociala medier:

Instagram Facebook Youtube