ALV tävling

Tävla och vinn sommarens stora familjeäventyr!

Vinn entré och övernattning till Astrid Lindgrens Värld

Tiden går fort och det börjar redan bli dags att planera inför sommarens semester! Kanske skulle det passa med en tur till Astrid Lindgrens Värld? 

I Astrid Lindgrens Värld känner ni igen alla platser i parken från Astrids berättelser. Och ni kan när som helst stöta på de välkända karaktärerna. Det är det som gör att ett besök blir riktigt spännande. Mötet mellan barnen och Astrid Lindgrens karaktärer är det stora äventyret. För vad vore Villa Villekulla utan Pippi? Och hur livat skulle det vara i Mattisborgen om det inte fanns rövare där?

Nu ger vi på SIA Glass återigen ge dig och din familj möjlighet att vara med och tävla om entrébiljetter till Astrid Lindgrens Värld med övernattning och härlig gräddglass!  

Svara på frågorna nedan för att vara med och tävla. Nya vinnare varje vecka mellan vecka 3 till vecka 17. Lycka till!

 

Max 50 ord

Nya vinster varje vecka 3-17

1:a pris
2-dagars entrébiljett för 2 vuxna och 3 barn (ålder 3-14 år, 0-3 år går in gratis) med övernattning i stuga på Astrid Lindgrens Värld, värde ca 4 800 kr. Gäller perioden 9/5 - 26/8 2018. Med reservation för fullbokat.

2:a - 3:e pris
1-dags entrébiljett för 2 vuxna och 3 barn (ålder 3-14 år, 0-3 år går in gratis) till Astrid Lindgrens Värld,  värde ca 1 720 kr. Gäller perioden 9/5 - 26/8 2018.

4:e - 10:e pris
Glasscheckar från SIA Glass, värde 300 kr
 
Vinnarna presenteras här varje vecka. Det är fritt fram att vara med och tävla flera veckor i rad, men ifall du vinner något av priserna har du ej möjlighet att vinna igen efter det.

Bokningsinformation, program för parken, vägbeskrivning och annat som kan vara bra att veta hittar du på Astrid Lindgrens Världs hemsida.

Tävlingsregler
En jury från SIA Glass och Astrid Lindgrens Värld utser vinnarna bland de bidrag som har rätt svar på frågorna och den bästa motiveringen. Juryns beslut kan ej överklagas. Priserna kan inte bytas mot kontanter eller överlåtas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Genom att delta i tävlingen samtycker du till att SIA Glass publicerar ditt tävlingsbidrag och ditt namn i SIA Glass egna kanaler.

Följ oss på sociala medier:

Instagram Facebook Youtube