Vinn-sagolik-semester_webb2.png

Vinn en sagolik semester!

Tävla och vinn entré och övernattning till Astrid Lindgrens Värld

I Astrid Lindgrens Värld känner ni igen alla platser i parken från Astrids berättelser. Och ni kan när som helst stöta på de välkända karaktärerna. Det är det som gör att ett besök blir riktigt spännande. Mötet mellan barnen och Astrid Lindgrens karaktärer är det stora äventyret. För vad vore Villa Villekulla utan Pippi? Och hur livat skulle det vara i Mattisborgen om det inte fanns rövare där?

Ta med familjen på en semester utöver det vanliga. Tävla om härliga dagar i parken och övernattning för dig och din familj!

Svara på frågorna nedan för att vara med och tävla. Nya vinnare varje vecka mellan vecka 3-12. 

 

Max 50 ord

Nya vinster varje vecka 3-12

1:a pris
2-dagars entrébiljett för 2 vuxna och 3 barn med övernattning i stuga på Astrid Lindgrens Värld, värde ca 4 875 kr.
Gäller perioden 17/5 – 25/8 2019. Med reservation för fullbokat.

2:a - 3:e pris
1-dags entrébiljett för 2 vuxna och 3 barn till Astrid Lindgrens Värld, värde ca 1 770 kr.
Gäller perioden 17/5 – 25/8 2019

4:e - 10:e pris
Glasscheckar, värde 300 kr

Vinnarna presenteras här kort efter varje tävlingsvecka. Det går bra att tävla flera veckor, men vinner du något av priserna har du inte möjlighet att vinna fler gånger efter det.

Bokningsinformation, program för parken, vägbeskrivning och annat som kan vara bra att veta hittar du på Astrid Lindgrens Världs webbsida.

 

Tävlingsregler
En jury från SIA Glass utser vinnarna bland de bidrag som har svarat rätt svar på frågorna och har den bästa motiveringen. Juryns beslut kan ej överklagas. Priserna kan inte bytas mot kontanter eller överlåtas. Ev. vinstskatt betalas av vinnarna. Genom att delta i tävlingen samtycker du till att SIA Glass publicerar ditt namn och bostadsort i SIA Glass egna kanaler.

* Vi skyddar din uppgifter, läs vår integritetspolicy.

Följ oss på sociala medier:

Instagram Facebook Youtube