Våra glassar

Att vår glass görs av svensk färsk grädde och med råvaror av högsta kvalitet känner du nog på smaken! Vi är en glass att lita på. Från gårdarna och korna till glassproduktionen i Slöinge där vi tillverkar vår glass.

Filter

Butik

Gräddglass 1,5 liter

Svensk gräddglass i välkända och klassiska smaker som passar hela familjen!

Gräddglass 0,5 liter

Svensk gräddglass med både traditionella och trendiga smaker. Här kan alla hitta en favoritsmak!

Ekologisk gräddglass 0,75 liter

Svensk ekologisk gräddglass i 0,75 liters förpackning. Traditionsrika, rena smaker med hänsyn till hälsa, klimat och djur.

Laktosfri gräddglass 0,75 liter

Svensk laktosfri gräddglass i 0,75 liters förpackning. Lika krämig och god som vår vanliga gräddglass.

Gräddglass utan tillsatt socker 0,75 liter

Äntligen kan vi lansera en riktig god glass utan tillsatt socker som är lika krämig och smakfull som vår vanliga gräddglass. Sötad med björksocker och stevia. Läs mer om Utan tillsatt socker.

Vår finaste 0,5 liter

Njut av vår finaste glass. En premiumglass gjord på exklusiva råvaror med ännu mer svensk färsk grädde. Läs mer om Vår finaste glass.

Sorbet 0,5 liter

Vår sorbet gör vi på naturliga råvaror, utan vare sig mjölk eller fett. En äkta sorbet helt enkelt! Sorbet passar utmärkt i välkomstdrinken, som mellanrätt, dessert eller i en fruktig smoothie. Smakfull, festlig och färgstark.

Flerpack

Storsäljande favoriter i flerpack, med smaker som passar alla. Klassiska smaker, barnfavoriter och laktos- och glutenfria produkter.

Glasstårta

Vår festliga Marängswiss är en populär klassisk till efterrätt, där du själv kan dekorera med frukt och strössel. Endast fantasin sätter gränser.

Glassbar

Gräddglass 5 liter

I vårt stora och breda kulglassortiment finns smaker för alla glassälskare, från klassisk Gammaldags Vanilj till mer trendiga smaker som Popcorn BryntSmör.

Ekologisk gräddglass 5 liter

Vår ekologiska glass görs i traditionsrika, rena smaker med hänsyn till både hälsa, klimat och djur.

Laktosfri gräddglass 5 liter

Vi tycker att alla ska ha möjlighet att njuta av svensk gräddglass! Vår laktosfria gräddglass är så krämig och god att den inte går att skilja från vår vanliga gräddglass.

Sorbet 5 liter

Vår sorbet gör vi på riktiga råvaror, utan vare sig mjölk eller fett.

Vegansk glass 5 liter

Vegansk glass gjord på svensk havre och ärtprotein 

Mjukglass

Vi har såklart även mjukglass i vårt sortiment. Finns både som gräddglass- och låglaktosmix så att fler ska kunna njuta av vår goda mjukglass!

Glassar vi minns

Finns det något så nostalgiskt som alla glassar man ätit sig igenom under åren som gått? Här listat vi några av alla glassar vi minns och som vi fått höra att ni saknar på ett eller annat vis. Vilken var din favorit? Tryck gilla på den du saknar, kanske kommer den tillbaka?

 

Önska en smak

Saknar du någon glassmak? Ingenting är omöjligt, kanske är det just ditt önskemål som gör att vi sätter igång produktionen för en ny sorts smaskig glass!

Önska smak