Emil banner.jpg (1)

Teckningstävling

I år fyller Emil i Lönneberga 60 år, och det ska firas! Under jubileumsåret 2023 presenteras också för första gången en glasstrut med namnet Emil i Lönneberga, som ett resultat av ett nytt samarbete mellan SIA Glass och The Astrid Lindgren Company. 

Var med och tävla om entré och övernattning på Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby samt bokpaket med nya utgåvor av Emil i Lönneberga-böcker från Rabén & Sjögren. 

1:a pris Entré 2 dagar samt övernattning på Astrid Lindgrens värld för 2 vuxna och 2 barn (3-14 år), värde ca 6 200 kr.
2:a-4:e pris Bokpaket med böcker om Emil från Rabén och Sjögren, värde 500 kr.
5:e-6:e pris Årsförbrukning av Emil i Lönneberga glass, värde 500 kr.

Tävlingen är avslutad.

Vinnarna är:

1:a pris 
Agnes och Miranda Hjelte Stimmer, Smedjebacken

2:a-4:e pris 
Nora Furedal, Borlänge
Isa Sjöberg, Tibro
Melker och Helmi Nilsson, Vittsjö


5:e-6:e pris
William Nordbrandt Love, Vännäsby
Alfred Stensson, Skattkärr

Vinsterna kommer på posten.

 

Tävlingsregler

SIA Glass AB organiserar tävlingen, och anställda på SIA Glass, The Astrid Lindgren Company, Astrid Lindgrens Värld och Rabén & Sjögren får inte delta. SIA Glass AB utser vinnare med bäst motivering. Bara tävlingsbidrag med alla uppgifter i fyllda behandlas. Beslut om vinnare kan inte överklagas. All personlig information kommer endast användas i syfte att kommunicera vinnarna av tävlingen. Vinnarna kommer att kontaktas direkt. Din persondata kommer enbart att användas för att administrera tävlingen. Alla vinnarna meddelas via den postadress som angetts i tävlingsbidraget. Vinsten kan inte bytas till pengar och vinnarna själva ansvarar för eventuella vinstskatter.

Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna genomföra tävlingen och kunna kommunicera med dig under tävlingen. I vår Integritetspolicy kan du läsa mer om hur, varför och hur länge vi behandlar dina personuppgifter. Du kan också läsa om vilka rättigheter du har när vi behandlar dina personuppgifter. 


Barn under 15 år får inte delta i tävlingen utan målsmans tillåtelse.