Våra glassar

Att vår glass görs av svensk färsk grädde och med råvaror av högsta kvalitet känner du nog på smaken! Vi är en glass att lita på. Från gårdarna och korna till glassproduktionen i Slöinge där vi tillverkar vår glass.

Filter

Butik

Gräddglass 1,5 liter

Svensk gräddglass i välkända och klassiska smaker som passar hela familjen!

Gräddglass 0,5 liter

Svensk gräddglass med både traditionella och trendiga smaker. Här kan alla hitta en favoritsmak!

Ekologisk gräddglass 0,75 liter

Svensk ekologisk gräddglass i 0,75 liters förpackning. Traditionsrika, rena smaker med hänsyn till hälsa, klimat och djur.

Laktosfri gräddglass 0,75 liter

Svensk laktosfri gräddglass i 0,75 liters förpackning. Lika krämig och god som vår vanliga gräddglass.

Gräddglass utan tillsatt socker 0,75 liter

Äntligen kan vi lansera en riktig god glass utan tillsatt socker som är lika krämig och smakfull som vår vanliga gräddglass. Sötad med björksocker och stevia. Läs mer om Utan tillsatt socker.

Vår finaste 0,5 liter

Njut av vår finaste glass. En premiumglass gjord på exklusiva råvaror med ännu mer svensk färsk grädde. Läs mer om Vår finaste glass.

Sorbet 0,5 liter

Vår sorbet gör vi på naturliga råvaror, utan vare sig mjölk eller fett. En äkta sorbet helt enkelt! Sorbet passar utmärkt i välkomstdrinken, som mellanrätt, dessert eller i en fruktig smoothie. Smakfull, festlig och färgstark.

Ice Dream 0,5 liter

100% Vegan & 100% Taste (Of course it´s from Slöinge). 
Märkt med vår egna veganmärkning. Helt mjölkfri och därmed även laktosfri.

Flerpack

Storsäljande favoriter i flerpack, med smaker som passar alla. Klassiska smaker, barnfavoriter och laktos- och glutenfria produkter.

Glasstårta

Vår festliga Marängswiss är en populär klassisk till efterrätt, där du själv kan dekorera med frukt och strössel. Endast fantasin sätter gränser.

Glassbar

Gräddglass 5 liter

I vårt stora och breda kulglassortiment finns smaker för alla glassälskare, från klassisk Gammaldags Vanilj till mer trendiga smaker som Marshmallow.

Ekologisk gräddglass 5 liter

Vår ekologiska glass görs i traditionsrika, rena smaker med hänsyn till både hälsa, klimat och djur.

Laktosfri gräddglass 5 liter

Vi tycker att alla ska ha möjlighet att njuta av svensk gräddglass! Vår laktosfria gräddglass är så krämig och god att den inte går att skilja från vår vanliga gräddglass.

Vår finaste gräddglass 5 liter

I denna serien har vi ökat mängden färsk grädde för att ytterligare lyfta fram smakerna från våra exklusiva råvaror. Mer grädde, fler exklusiva råvaror. Det godaste vi har!

Sorbet 5 liter

Vår sorbet gör vi på riktiga råvaror, utan vare sig mjölk eller fett.

Ice Dream 5 liter

100% Vegan & 100% Taste 
(Of course it´s from Slöinge).

 Märkt med vår egna veganmärkning. Helt mjölkfri och därmed även laktosfri. 
 

Mjukglass

Vi har såklart även mjukglass i vårt sortiment. Finns både som gräddglass- och låglaktosmix så att fler ska kunna njuta av vår goda mjukglass!

Pinnar och strutar

I år bjuder vår unika glasskarta med enbart svensktillverkad glass på tre fantastiskt goda nyheter. Här finns något för alla. Vad sägs om en ny kompis till alla barn i form av en superhjälte, magiskt goda Salted Caramel med extra allt samt en fräsch apelsinsorbet på pinne, perfekt för varma sommardagar. 

Önska en smak

Saknar du någon glassmak? Ingenting är omöjligt, kanske är det just ditt önskemål som gör att vi sätter igång produktionen för en ny sorts smaskig glass!

Önska smak