Sia_00002.jpg

Jobba hos oss

Vad kan vi locka dig med?

God glass i stora lass - Naturligtvis! Glada och trevliga kollegor i ett familjärt företag med stort hjärta där vi tar hand om varandra. Vi ser till helheten och vill att livspuzzlet ska fungera för våra anställda. Allt i ett företag som ingår i Bertegruppen AB med anor sedan 1569.

I 450 år har vi brukat jorden runt Slöinge. Vi har tagit hand om djur, malt mjöl och tillverkat glass. Vi har tagit oss hit genom vår vilja och förmåga att utvecklas. Det vi sår idag får vi skörda i morgon. Vi odlar vår framtid genom att värna om det som skapat vår framgång: livskraftiga jordar, bra råvaror, kunniga medarbetare och hållbar lönsamhet.

Generationer av tyckanden och misslyckanden, gemenskapen i byggdes och lärdomar från hela världen har tagit oss hela vägen hit. Vi tror att det är samma recept som tar oss vidare 450 år till.

Lediga tjänster

Mixblandare

Arbetsuppgifter

Som Mixblandare ansvarar du för ett av de absolut viktigaste stegen i glasstillverkningen i SIA Glass produkter. Du kommer tillhöra en grupp om 5 personer och tillsammans blandar ni olika produktmixer till SIA Glass fantastiska utbud. 

Att arbeta med mix är fysiskt krävande och även om du självklart har hjälpmedel får du räkna med en hel del fysisk hantering av såväl säckar som dunkar och tunnor. 

Efter hand att du utvecklas i rollen, och lär dig mer om processen, tillkommer fler arbetsuppgifter som t.ex.

  • Ta ut prover för analys
  • Räkna ut recept
  • Smaksätta glassmixen till rätt smak

Du kommer även använda verksamhetens olika system till planering, lagerstyrning och dokumentation. Utöver detta ingår städning och hygienarbete i lokaler och med tillhörande utrustning. Sammanfattningsvis ett omväxlande arbete!

Formell kompetens

  • Goda tekniska kunskaper genom utbildning och/eller arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet från processindustri, gärna inom livsmedel
  • Goda datakunskaper och vana att arbeta med dator och enhet med touchskärm

Meriterande

  • Praktisk utbildning och intresse för teknik
  • Bakgrund inom livsmedel
  • Ledarerfarenhet

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som Mixblandare på SIA Glass behöver du gilla ett fysiskt och rörligt arbete samt vara praktiskt lagd. Du är noggrann och lämnar inget åt slumpen samtidigt som du inser när du behöver växla upp tempo. Du behöver ha ett driv och en vilja att utvecklas samt hantera problem som uppstår. Det är viktigt att du har lätt för samarbete och är prestigelös mot dina kollegor. Om du är SIA Glass nästa Mixblandare tror vi också att det är viktigt att du ser positivt på en vardag där det kan ske snabba omställningar som gör att du behöver byta fokus och vid behov göra en tempohöjning.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tjänsten är på heltid, visstid på 6 månader med chans till förlängning. Placering i Slöinge. Arbetet är förlagt tvåskift.

Tillträde enligt överenskommelse. Du kommer att bli anställd direkt av SIA Glass. 

Information

SIA Glass har valt att samarbeta med Lernia Bemanning i denna rekrytering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Robertsson på anders.robertsson@lernia.se

Du söker tjänsten via www.lernia.se. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut och vi ser därför att du ansöker så fort som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan här!

 

Skicka gärna in en spontanansökan till oss! Berätta kort om dig själv, varför du vill jobba hos oss och vad du tror att just du kan bidra med. Glöm inte att bifoga din CV. Skicka din ansökan till jobbansokan@siaglass.se