vinn-sagolik-semester_webb.jpg

Vinn en semester till sagornas värld!

I Astrid Lindgrens Värld känner ni igen alla platser i parken från Astrids berättelser. Och ni kan när som helst stöta på de välkända karaktärerna. Det är det som gör att ett besök blir riktigt spännande. Mötet mellan barnen och Astrid Lindgrens karaktärer är det stora äventyret. För vad vore Villa Villekulla utan Pippi? Och hur livat skulle det vara i Mattisborgen om det inte fanns rövare där?

Tävla med oss på SIA Glass om härliga dagar i Astrid Lindgrens Värld och övernattning för dig och din familj!

Tävlingen pågår mellan vecka 3-12. Nya vinster varje vecka!

 

Max 30 ord

Vinster varje vecka 3-12

1:a pris
2-dagars entrébiljett för 2 vuxna och 3 barn med övernattning i stuga på Astrid Lindgrens Värld, värde 5 200 kr

2:a - 3:e pris
1-dags entrébiljett för 2 vuxna och 3 barn till Astrid Lindgrens Värld, värde 1 870 kr

4:e - 10:e pris
Glasscheckar, värde 300 kr

Vinnarna presenteras här varje vecka. Det går bra att vara med och tävla flera veckor, men har någon i hushållet vunnit ett pris har ni inte möjlighet att vinna fler gånger efter det.

Bokningsinformation, program för parken, öppettider och annat som kan vara bra att veta, hittar du på Astrid Lindgrens Världs hemsida.

Tävlingsregler

Juryn består av representanter från SIA Glass. De utser vinnare med rätt svar samt bäst motivering. Beslut om vinnare kan inte överklagas.

Det går bra att vara med och tävla flera veckor, men har någon i hushållet vunnit ett pris har ni inte möjlighet att vinna fler gånger efter det.

Genom att delta i tävlingen godkänner du att SIA Glass publicerar ditt tävlingsbidrag, namn och ort i sina sociala kanaler och på siaglass.se. Alla vinnare meddelas via den postadress de angett i tävlingsbidraget.

Transport till och från Vimmerby ingår inte i vinsten. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan inte bytas mot kontanter.

Arrangör är SIA Glass AB. Vid eventuella frågor kring kampanjen, vänligen kontakta konsumentkontakt via e-post: konsumentkontakt@siaglass.se

 

 

Följ oss på sociala medier:

Instagram Facebook Youtube