Vår finaste Salt Karamell, hasselnötter och vaniljrostade päron

Vår finaste Salt Karamell

med hasselnötter och vaniljrostade päron

Betygsätt receptet:

Dela receptet:

Skriv ut:

print-icon

Skapat av:
Matbyrån

Du behöver:

För 4 personer

1 pkt Vår finaste Salt Karamell
4 st Päron
1 st Vaniljstång
1 dl Hasselnötter
1,5 dl Lönnsirap
50 g Smör


Gör så här:

Skala päronen, kärna ur, dela på hälften och lägg på en plåt. Dela vaniljstången och skrapa ur vaniljfröna. Blanda maple syrup med vaniljstången, häll över päronen. Dela smöret i små bitar och lägg på plåten. Hacka hasselnötterna och strö över på plåten. Rosta i ugnen på 225 C i cirka 15 min.

Lägg upp päronen på tallrikar, sedan glassen och toppa sist med vanilj och hasselnötskolan.

Glass i receptet

Följ oss på sociala medier:

Instagram Facebook Youtube