Vår finaste glass

Det finaste vi har med massor av kärlek till hantverket och stor omsorg för de fina råvarorna. Ännu mer svensk färsk grädde, ännu mer smak och njutning. Vår finaste glass helt enkelt!

Exklusiva råvaror med ännu mer svensk färsk grädde

SIA Glass gör all sin glass på 100% svensk färsk grädde från bland annat den egna mjölkgården Berte Gård. Glassen är sedan utvecklad och producerad bara ett stenkast från gården på glassfabriken i Slöinge.

Vi har en unik berättelse här i halländska Slöinge som ger oss full kontroll hela vägen – från gården och korna som ger oss vår grädde, till fabriken där vi utvecklar och tillverkar glassen. Vi vet att våra kunder lägger stort värde i att våra produkter är hållbara och tillverkade i Sverige. Det gör vår finaste glass extra fin tycker vi.

Sommarbär - en unik smakupplevelse med Ruby, den fjärde chokladen

Kakaobönan Ruby är naturligt rosa i färgen och smaken beskrivs som en blandning av intensiva toner av bär och läcker mjukhet, en sofistikerad men tilltalande råvara som passar väldigt bra i Vår Finaste-serien.

Rubychokladen den fjärde chokladen efter mörk, ljus och vit har en fruktighet som gifter sig fint med de syrliga svarta vinbären och jordgubbssmaken i Vår finaste Sommarbär.

Världens bästa vaniljglass

När glasstillverkare från hela världen fick rösta i ett blindtest* på vaniljglassar blev SIA Glass ”Vår Finaste Vanilj” den stora vinnaren och utsågs till världens bästa vaniljglass.

Ett otroligt erkännande som visar att vår glass håller absolut högsta kvalité. Ett pris som vi värderar väldigt högt.

Blindtest skedde oktober 2019 under IICC:s årliga konferens. International Ice Cream Consortium är en förening med oberoende glasstillverkare från hela världen.

Smakerna