Skistar.jpg

Vinn en härlig skidsemester med SkiStar!

Älskar du när livet leker och att åka skidor? Ta då chansen att vinna en härlig skidsemester med familj och vänner till någon av SkiStars destinationer. 

SkiStar äger och driver Skandinaviens fem största fjällanläggningar: Sälen, Åre, Vemdalen i Sverige inklusive Hammarbybacken i Stockholm samt Hemsedal och Trysil i Norge. SkiStars fjälldestinationer är perfekta resmål för aktiva livsnjutare. Här kan familjer och vänner avnjuta härliga dagar i skidbackarna.

1:a pris Skidsemester hos SkiStar. Presentkort värde 20 000 kr.
2:a-5:e pris Årsförbrukning av FamiljeMix från SIA Glass, värde 500 kr.

 

Tävla med oss på SIA Glass om en härlig skidsemester med familj och vänner till någon av SkiStars destinationer. 

Tävlingen pågår mellan vecka 40-52 2023.

Max 30 ord

Tävlingsregler

SIA Glass AB organiserar tävlingen, och anställda på SIA Glass och SkiStar får inte delta. SIA Glass AB utser vinnare med rätt svar och bäst motivering. Beslut om vinnare kan inte överklagas. All personlig information kommer endast användas i syfte att kommunicera vinnarna av tävlingen. Vinnarna kommer att kontaktas direkt. Din persondata kommer enbart att användas för att administrera tävlingen. Alla vinnarna meddelas via den postadress som angetts i tävlingsbidraget. Vinsten kan inte bytas till pengar och vinnarna själva ansvarar för eventuella vinstskatter.

Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna genomföra tävlingen och kunna kommunicera med dig under tävlingen. I vår Integritetspolicy kan du läsa mer om hur, varför och hur länge vi behandlar dina personuppgifter. Du kan också läsa om vilka rättigheter du har när vi behandlar dina personuppgifter. 


Barn under 15 år får inte delta i tävlingen utan målsmans tillåtelse.