Butik

Gräddglass 1,5 l

Svensk gräddglass i välkända och klassiska smaker som passar hela familjen!

Gräddglass 0,5 l

Svensk gräddglass med både traditionella och trendiga smaker. Här kan alla hitta en favoritsmak!

Ekologisk Gräddglass 0,65 l

Svensk ekologisk gräddglass i ny klimatvänlig pappersförpackning med halverad klimatpåverkan. Traditionsrika, rena smaker med hänsyn till hälsa, klimat och djur.

Laktosfri Gräddglass 0,65 l

Svensk laktosfri gräddglass i ny klimatvänlig pappersförpackning med halverad klimatpåverkan. Vår laktosfria gräddglass är så krämig och god att den inte går att skilja från vår vanliga gräddglass.

Vår finaste 0,5 liter

Exklusiva råvaror med ännu mer svensk färsk grädde. Så vill vi beskriva vår premiumglass ”Vår Finaste” (tidigare Dessertglass) som nylanserats i en ny pappförpackning som likt innehållet andas både lyx och hög kvalité.

Sorbet 0,5 l

Vår sorbet gör vi på naturliga råvaror, utan vare sig mjölk eller fett. En äkta sorbet helt enkelt! Sorbet passar utmärkt i välkomstdrinken, som mellanrätt, dessert eller i en fruktig smoothie. Smakfull, festlig och färgstark.

Ice Dream 0,5 l

100% Vegan & 100% Taste
(Of course it´s from Slöinge).

Vi vill att fler ska kunna njuta av vår goda glass.
Därför lanserar vi nu ett helt nytt varumärke med ett sortiment av vegansk glass 
- säg hej till Ice Dream! 

Märkt med vår egna veganmärkning. Helt mjölkfri och därmed även laktosfri. 

Flerpack

Storsäljande favoriter i flerpack, med smaker som passar alla. Klassiska smaker, barnfavoriter och laktos- och glutenfria produkter. Enkelt till mellanmål och fika!

Glasstårta

Vår festliga Marängswiss är en populär klassisk till efterrätt, där du själv kan dekorera med frukt och strössel. Endast fantasin sätter gränser.

Följ oss på sociala medier:

Instagram Facebook Youtube